Μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στην Καστοριά για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Δείτε φωτογραφίες

IMG_5611-2

Την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη ζήτησαν πολίτες της Καστοριά, πραγματοποιώντας μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης μπροστά από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΠΡΟΣ:

1)ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2)κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

3)κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

4) κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

5) ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

6)Μ.Μ.Ε.

Καστοριά, 1-4-2018

Αξιότιμοι κ.κ.,

μετά από τις δύο συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν με παλμό και εθνική ανάταση, την Κυριακή 18 Μαρτίου του 2018 και σήμερα ανήμερα την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου του 2018 μπροστά από το μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, όλων εμάς των συμπατριωτών του Άγγελου Μητρετώδη και Δημητρίου Κούκλατζη και κάτω από το βάρος της ευθύνης που διακατέχει όλους τους Έλληνες ,εδώ και 3000 χρόνια -εντός και εκτός των ορίων της Ελληνικής επικράτειας – σε εθνικά, παλλαϊκά και όχι μόνο θέματα αναγκαζόμαστε στην επίδοση και δημοσίευση του συγκεκριμένου ψηφίσματος από εδώ, από τη γη της θυσίας του πρωτεργάτη του Μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά.

Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες πατριώτες απαιτούμε και δεν εκλιπαρούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο αυτών στρατιωτικών μας – που είναι δικά μας παιδιά, παιδιά όλων των Ελλήνων – οι οποίοι σε ώρα εντεταλμένης υπηρεσίας αρπάχθηκαν και κρατούνται ως όμηροι πολιτικών παιχνιδιών από τη «φίλη» μας και γείτονά μας Τουρκία.

Γι΄αυτό, αποφασίζουμε ομόφωνα ως λαός και όπου φωνή λαού οργή Θεού τα παρακάτω ως αρχικές αντιδράσεις μας:

Α) Μποϋκοτάζ όλων των τουρκικών προϊόντων που έρχονται στην Ελλάδα.

Β) Μποϋκοτάζ όλων των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών και έργων που παίζονται σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Γ) Αρχής γενομένης από την γενέτειρα του Άγγελου Μητρετώδη θεωρούνται ανεπιθύμητοι όλοι οι εκπρόσωποι του Τουρκικού κράτους και της κυβέρνησής του, όπως σε λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης γούνας στην Καστοριά, θα εμφανισθούν ο Τούρκος Εμπορικός Ακόλουθος ή και ο Τούρκος Πρέσβης ή Πρόξενος για να στηρίξουν και προωθήσουν τα προϊόντα τουρκικών συμφερόντων .

Ως πολιτικοί μας άρχοντες – ταγοί και ως κραυγή αγωνίας μας αλλά και επισήμανσης περαιτέρω ενεργειών μας απαιτούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για την απελευθέρωση τους όχι με λόγια και επιστολές μόνο αλλά με έργα γι’ αυτούς που «φυλάττουν Θερμοπύλες» για να μπορούμε όλοι εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι, να εκτελούμε τις εργασίες μας απερίσπαστοι αλλά και να κρατάμε ασφαλείς τις θέσεις μας.

Δεν εκλιπαρούμε αλλά διεκδικούμε ως λαός και το απαιτούμε και αυτό από τους πολιτικούς άρχοντες.

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ                                       Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣ

IMG_5574-2

 

 

 

IMG_5576-2

 

 

 

IMG_5580-2

 

 

 

IMG_5591-2

 

 

 

IMG_5596-2

 

 

 

IMG_5597-2

 

 

 

IMG_5611-2

 

 

 

IMG_5634-2

 

 

 

IMG_5635-2

 

 

 

IMG_5642-2

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.