Η πρώτη γυναικεία υποψηφιότητα των επόμενων εκλογών για τη διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης



3zkydkystkjrsjtrsytdfu

Η νέα υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Κοζάνης έχει άρωμα γυναίκας

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για την Κοζάνη» η Αργυρώ Ζιάμπα εξήγγειλε σήμερα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της για τη δημαρχία Κοζάνης, κάνοντας λόγο για μια υπερκομματική υποψηφιότητα, που θα μπορέσει συλλογικά να επαναφέρει την προοπτική στο Δήμο για ανάπτυξη και βελτίωση της καθημερινότητας.

Γέννημα θρέμμα Κοζανίτισσα, η Αργυρώ είναι ο άνθρωπος που καθημερινά βρίσκεται μέσα στην αγορά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Είναι ευδιάκριτη η ευαισθησία που δείχνει προς τα καθημερινά προβλήματα της πόλης, αναζητώντας πάντα μία λύση η οποία υπερβαίνει τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.

Η ίδια ανέφερε ότι το σύνθημα της «Όλοι μαζί για την Κοζάνη» δεν είναι μια εφήμερη ατάκα που συνηθίζεται στις εκλογές, αφού όπως είπε, «Η συλλογικότητα είναι για μένα σταθερό σημείο αναφοράς», ενώ εξέφρασε τη θέση πως η συλλογική προσπάθεια όσων αγαπούν την Κοζάνη, είναι ο μοναδικός τρόπος για να προχωρήσουν μπροστά και να πετύχουν καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης και διαβίωσης.

Προτεραιότητες της, συνέχισε, είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, που θα αξιοποιεί και θα προκρίνει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των δημογραφικών ορίων του δήμου, ο εκσυγχρονισμός του δήμου, η βελτίωση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης των δημοτών, η ανάκτηση της αξιοπιστίας προς τις δημοτικές αρχές, η προσφορά ποιοτικών και αποδοτικών υπηρεσιών, η επίδειξη ευελιξίας από τις υπηρεσίες του δήμου αλλά και η αντιμετώπιση της μετα-λιγνιτικής εποχής για την περιοχή.

«Η προσπάθειά μου το επόμενο διάστημα θα είναι να εντάξω στο συνδυασμό νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού την νέα πρόκλησή που εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολη και επίπονη λόγω των συγκυριών που περνά η χώρα και κατ’ επέκταση η περιοχή μας. Με τους κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις, τα προβλήματα του Δήμου μπορούν να αντιμετωπιστούν. Η μιζέρια στον τόπο μας, δεν μπορεί να μας κρατά άλλο στάσιμους στο τέλμα. Η εξωστρέφεια μας είναι όπλο που μας οδηγεί μπροστά. Επιλέγουμε να δουλέψουμε για τον τόπο μας, να κτίσουμε θετικά, να δημιουργήσουμε την κοινωνία και το μέλλον μας».

Με ευθύνη,
Ζιάμπα Αργυρώ

Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη στήριξη που έλαβα τηλεφωνικά και σε προσωπικά μηνύματα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για μελλοντικές σκέψεις.

Φυσικά, η είδηση αποτελεί πρωταπριλιάκτικο προϊόν, λόγω της ημέρας!

Καλό μήνα σε όλους!

  • Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Η πρώτη γυναικεία υποψηφιότητα των επόμενων εκλογών για τη διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης

  1. Θέλω Αγνή μου να συμμετάσχω κι εγώ στο συνδυασμό σου ως δημοτικός σύμβουλος για μια καινούργια Κοζάνη παλιά ήμουν των δημοσίων σχέσεων κι θα σε υποστηρίξω αν με θέλεις αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Μυτιλήνη όταν ανέβω Κοζάνη θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.