Επιτυχημένο το επιμορφωτικό σεμινάριο στην Κοζάνη με θέμα «Ετερότητα στην εκπαίδευση: Ο ρόλος του εκπαιδευτικού»

sillogos_ellinon_koinoniologon

O Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων, παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Π.Ε. Κοζάνης κα Βλαχάβα Ευανθία καθώς και την υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κα Φίλιου Δήμητρα, για την άψογη συνεργασία στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Ετερότητα στην εκπαίδευση: Ο ρόλος του εκπαιδευτικού», στις 27-3-2018, στις 5.30-8.30 μ. μ. στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αναπτύχθηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο πραγματοποιήθηκε η θεωρητική προσέγγιση του θέματος από την υπεύθυνη του ΣΣΝ κα Βλαχάβα Ευανθία. Στο δεύτερο, η πρόεδρος του ΣΕΚ Δυτ. Μακεδονίας κα Πάτσιου Αναστασία παρουσίασε βιωματικές τεχνικές διδασκαλίας. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών υπήρξε ουσιαστική και ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Τα μέλη του ΣΕΚ Δυτικής Μακεδονίας, με την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν, είναι ανοιχτά στη δημιουργία συνεργασιών, με σκοπό την ανάπτυξη γόνιμων προβληματισμών γύρω από καίρια θέματα κοινωνικής συνύπαρξης.

Η πρόεδρος                            Η γραμματέας
Αναστασία Πάτσιου            Θεοδώρα Γκάση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.