Υπογραφή σύμβασης έργου υδροδότηση βόρειας συνοικίας οικισμού Γαλατινής



dimos_voiou

Υπεγράφη την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Υδροδότηση δικτύου υψηλής ζώνης βόρειας συνοικίας οικισμού Γαλατινής» μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου, του Προέδρου της ΔΕΑΥΒ Αποστόλη Δελλή και του αναδόχου του έργου Κοινοπραξία «Αποστολίδης Ιωάννης – Αφοί Α. Χατζηγεωργιάδη Ο.Ε.»

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος αδυναμίας τροφοδοσίας καταναλωτών στη βόρεια συνοικία του οικισμού Γαλατινής, που βρίσκονται σε υψηλό υψόμετρο, καθώς και η αντικατάσταση των αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού, οι οποίοι διέρχονται διαμέσου ιδιοκτησιών και είναι κατασκευασμένοι από αμιαντοσωλήνες.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 210.112,53€ και η χρηματοδότηση θα γίνει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.