Ξεκινάει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Κοζάνη – Τι λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



kozani_2456734567635

Ξεκινάει την Κυριακή 1 Απριλίου το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Κοζάνης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 16:00. Από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη το ωράριο των καταστημάτων θα είναι 9:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 ενώ την Μεγάλη Παρασκευή, τα καταστήματα θα ανοίξουν από τις 12:00 – 19:00. Συνεχές θα είναι το ωράριο και το Μεγάλο Σάββατο 9:00 – 16:00 ενώ το κανονικό ωράριο τον καταστημάτων θα επανέλθει την Τρίτη 10 Απριλίου που θα ανοίξουν μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθ. Δραγατσίκας, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR :

«Η αγορά της Κοζάνης είναι μια πολύ δυνατή αγορά και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό. Αναμένουμε τον κόσμο να κάνει τις αγορές του τις άγιες αυτές ημέρες. Ο κόσμος θα βρει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για τη νέα σεζόν, σε πολύ καλές και ελκυστικές τιμές. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους καταναλωτές, υπαλλήλους και τους καταστηματάρχες.».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.