«Είδες η ΔΕΗ»: Ο πρόεδρος της Νεράιδας Κοζάνης για την πολύωρη διακοπή ρεύματος την Κυριακή 18/3sw56yi7jws56yiju7ws56yiuw56

Νεράιδα: Είδες η ΔΕΗ

Στις 18 Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή, έγινε η προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω συντήρησης των γραμμών μεταφοράς ρεύματος.

Η Νεράιδα είναι ένα πανέμορφο τουριστικό χωριό του νομού Κοζάνης με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, ιδιαίτερα τις αργίες και τις Κυριακές, από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Καβάλα, Χαλκιδική, Λάρισα και Αθήνα, είτε με τουριστικά λεωφορεία, είτε μεμονωμένες οικογένειες.

Μια πολύωρη διακοπή ρεύματος δημιουργεί μέγιστα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών Νεράιδας, αφού όλες οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ούτε σε είδη φαγητού, αλλά ούτε και σε είδη του καφέ, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να δυσφορούν και να αποχωρούν.

Συντάχθηκε επιστολή, υπογράφτηκε από όλους τους επιχειρηματίες της Νεράιδας και επιδόθηκε στον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης.

Σήμερα 28/3/2018 έγινε η συνάντησή μου με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κοζάνης και συζητήσαμε το πρόβλημα της πολύωρης διακοπής ρεύματος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ τον Διευθυντή κ. Δημήτριο Λιάνα, για πλήρη κατανόηση και την αποδοχή του αιτήματός μας, για τους μελλοντικούς προγραμματισμούς της συντήρησης των γραμμών μεταφοράς ρεύματος, να γίνεται εκτός της Κυριακής.

Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.