Βίντεο: Παρουσιάστηκε το οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα από τη Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας



P1050550-800x445

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Τσοτυλίου η Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» υπό τη διεύθυνση του υποδιευθυντή του σχολείου κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά παρουσίασε ένα οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από κείμενα, ύμνους και εικόνες.

Μετά από σύντομη εισαγωγή του διευθυντή του σχολείου κ. Κουτσογιώτα Χρήστου, παρουσιάστηκε στο κοινό ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στην εικοσάχρονη πορεία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας μέσα από τις δράσεις του και τις πολυποίκιλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Στη συνέχεια τα κείμενα και οι ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας ζωντάνεψαν στο κοινό την πορεία των γεγονότων από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι τη Σταύρωση και την Ταφή του Χριστού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο μεγάλος Ευεργέτης του σχολείου και της περιοχής κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αναστάσιος Δάρδας, ο τέως Διευθυντής και ιδρυτής του σχολείου κ. Γεώργιος Φίλιος, πολλοί ιερείς και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του ναού π. Τιμόθεο για τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρείχε για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση.

Το παρακάτω βίντεο της εκδήλωσης είναι από το tovoion.com:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.