Ανακοίνωση του Δήμου Βοΐου προς τα καταστήματα εστίασης για την τήρηση του βιβλίου αναφοράς του αντικαπνιστικού νόμουdimos_voiou

Ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την υποχρέωσή τους να τηρούν το «ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ» εντός του καταστήματός τους.

Η τήρησή του απαιτείται σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στις αμιγείς επιχειρήσεις υπηρεσιών διαδικτύου.

Το «Βιβλίο Αναφοράς» σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν.3868/2010 πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο άρθρο 3, παρ. 2 της αριθμ. 104720/2010 Κ.Υ.Α.

Ειδικότερα: Η αρίθμηση του Βιβλίου Αναφοράς (100φυλλο με χοντρό εξώφυλλο μεγέθους Α4) γίνεται ανά σελίδα από τον υπεύθυνο του καταστήματος και η θεώρησή του γίνεται από την αδειοδοτούσα αρχή (Δήμος Βοΐου).

Η μη τήρηση Βιβλίου Αναφοράς αποτελεί παράβαση και βεβαιώνεται ως παράβαση, συνεπάγεται δε πρόστιμο όπως ορίζεται στην περ. 5 του παραρτήματος Α΄ της Κ.Υ.Α.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση του Δήμου Βοΐου προς τα καταστήματα εστίασης για την τήρηση του βιβλίου αναφοράς του αντικαπνιστικού νόμου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.