Η μεγαλύτερη ποικιλία σε λαμπάδες και πασχαλινά είδη στα Happy Market Jumbo στην Κοζάνη



687468746468DSC_0015

– Η μεγαλύτερη ποικιλία πασχαλινών ειδών, στις καλύτερες τιμές
– Μεγάλη γκάμα από επώνυμες αλλά και «Jumbo» λαμπάδες

Μια μεγάλη ποικιλία Πασχαλινών ειδών σας περιμένει και φέτος στο κατάστημα Happy Market Jumbo στην Κοζάνη!

Διακοσμητικά πασχαλινά είδη για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα Jumbo.

Φέτος οι λαμπάδες θα αποτελέσουν την πιο οικονομική λύση για τις νονάδες καθώς επίσης και υπέροχα βαφτιστικά δώρα για τα παιδάκια! Επώνυμα αλλά και Jumbo προϊόντα που θα σας λύσουν τα χέρια στις φετινές πασχαλινές σας αγορές.

Κάθε εποχή και μια ξεχωριστή υπόθεση, στο κατάστημα του Happy Market Jumbo θα βρείτε όλα τα είδη για τις εποχικές σας ανάγκες και όχι μόνο.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”645″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος JUMBO για το Νομό Κοζάνης

Happy Market JUMBO
Βερμίου 24 – Τηλ.: 2461027770

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.