Πραγματοποιήθηκε η άσκηση εκκένωσης του Νοσοκομείου Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



658468546846846846DSC_0029

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Μαρτίου 2018 η άσκηση εκκένωσης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στο πλαίσιο της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «Σώστρατος» και «Περσέας».

Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. κ. Παπαευσταθίου Νικόλαος, κλιμάκιο του Ε.Κ.ΕΠ.Υ., ενώ παραβρέθηκε εκπρόσωπος της 3ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας, επιτελείο του Αρχηγείου Π.Σ και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των καθορισμένων αρμοδίων Φορέων και Υπηρεσιών.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”646″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.