Με Πασχαλινό χρώμα η δράση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας στο Β’ ΚΑΠΗ

9ukysxdjtrasjtrajraszt

Στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας βρέθηκαν πρόσφατα οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Πτολεμαϊδας , όπου σε συνεργασία με τα μέλη του φορέα και υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους Αγάπης Καζαντζή , εργάστηκαν στο κλίμα του Πάσχα δημιουργώντας περίτεχνες και εντυπωσιακές λαμπάδες , που θα χαρίσουν οι ηλικιωμένοι στα εγγόνια τους .

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ένα μέρος των εργασιών του Τμήματος Εργοθεραπείας στα πλαίσια της εργαστηριακής πρακτικής τους άσκησης , ενώ σπουδαστές και μέλη του ΚΑΠΗ ανέδειξαν το νόημα και τη σημασία της ομαδικής δημιουργίας.

Στο μεταξύ το ΚΑΠΗ επισκέφθηκε και ο Ιατρός Ορθοπεδικός Ασράφ Νεσάντ Χαμίντ , ο οποίος ενόψει της προγραμματισμένης ομιλίας του για την Οστεοπόρωση και τα κατάγματα , παρότρυνε τους ηλικιωμένους να προβληματιστούν και να προετοιμαστούν με ερωτήσεις, που αφορούν τη νόσο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.