Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη παρουσία της Υπ. Τουρισμού Έλενας Κουντουρά – Δείτε τις φωτογραφίες από το Studio Kaplanoglou



000dtyjuiet1454

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 2018 στην Κοζάνη.

Παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας. Έλενας Κουντουρά, μετά το πέρας της δοξολογίας, της επιμνημόσυνης δέησης και της κατάθεσης στεφάνων στην κεντρική πλατεία, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Δείτε τις φωτογραφίες που επιμελήθηκε το Studio Kaplanoglou:

(6 σελίδες παρουσίαση φωτογραφιών – πλοήγηση με τα βελάκια στο κάτω μέρος)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”642″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Όλες τις φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα βρείτε στο κατάστημα του Studio Kaplanoglou στην 11ης Οκτωβρίου 27 στην Κοζάνη.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.