Τη διεκδίκηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού μαζί με 130 επιστήμονες ανακοίνωσε ο καθηγητής φυσικής Χρήστος Ελευθερίου

eleutheriou684768546

Δημόσια δήλωση υποψηφιότητας στο δήμο Σερβίων-Βελβεντου από τον Χρήστο Ελευθερίου: «Ένα είναι δεδομένο, ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο»

Θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρώτη δημόσια δήλωση υποψηφιότητας του καθηγητή Φυσικής Χρήστου Ελευθερίου στις ερχόμενες εκλογές για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, με παρέμβασή του στη χθεσινοβραδινή (Τρίτη 20.3.2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε το χαρακτήρα πρόσκλησης στην πρώτη επίσημη μάζωξη της «Γέφυρας» για τις 9 Απριλίου, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων.

Ο κ. Ελευθερίου έδωσε το στίγμα της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης «Γέφυρα», όπου «υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 130 επιστήμονες που συσκέπτονται για όλους εμάς», δήλωσε ότι «είναι δεδομένο ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο», συμπληρώνοντας «με αρχή εμένα, που είμαι ο συνδετικός κρίκος αυτών των ανθρώπων…».

Ολόκληρη η παρέμβαση-δήλωση του Χρήστου Ελευθερίου ενώπιον της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως παρακάτω:

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας μια «Γέφυρας» επιστημόνων, ανθρώπων του τόπου, που θέλουν να βοηθήσουν και θα βοηθήσουν τον τόπο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 130 επιστήμονες οι οποίοι είναι στη «Γέφυρα» και συσκέπτονται για όλους εμάς, να μας δώσουν τις ιδέες τους και όλες τις προτάσεις τους. Έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Δήμου, από όποιο πόστο κι αν με χρειαστεί. Ένα είναι δεδομένο, ότι στις επόμενες εκλογές θα ασχοληθώ με το Δήμο.

Σας καλώ όλους στις 9 Απριλίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων. Θα είναι η πρώτη μάζωξη της «Γέφυρας» η οποία θα δώσει το στίγμα της για το πώς πρέπει να διοικηθεί επιτέλους ο Δήμος. Για μας, με αρχή εμένα που είμαι ο συνδετικός αυτών των ανθρώπων, με κοινό ουσιαστικό στόχο τον τόπο μας και μόνο αυτόν, βάζοντας πίσω οποιοδήποτε προσωπικό όφελος, το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να δούμε το καλό του τόπου, η «Γέφυρα» θέλω να ενώσει όλο τον τόπο, δεν μπορεί να πάμε χωρισμένοι, φτάνει πια. Θα πρέπει επιτέλους να πάμε όλοι μαζί!

Σας καλώ όλους υπό το φως αυτής της συνέλευσης, να έρθετε να μας ακούσετε όλοι, για να πάρετε τις ιδέες για το πώς πρέπει να πορευτείτε από τώρα και στο εξής.

Για μένα ο τόπος είναι πάνω απ’ όλα, όλοι μαζί ξέρουμε ότι θα είμαστε πιο δυνατοί. Σας ευχαριστώ».

Γ.Μ./mikrovalto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Τη διεκδίκηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού μαζί με 130 επιστήμονες ανακοίνωσε ο καθηγητής φυσικής Χρήστος Ελευθερίου

  1. Πρώτα θΑ μας πεις το κανονικό ονοματάκι σου, και όχι τα ψεύτικα, έρε και μάθω ότι είσαι τουρκάκι, θα παρακαλέσεις να πεθάνεις! Όνομα παππού και προππάπου, καταγωγή;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.