Σύσκεψη στην Περιφέρεια με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη – Δείτε το βίντεο



rzatyjazjartjhartjharthjrthjr

Με τους Προέδρους των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΕΣΠΑ Σταύρος Γιαννακίδης και οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης Αριστοτέλης Πουτακίδης και Γιάννης Γρηγοριάδης.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική που μπορεί να έχουν οι συγκεκριμένες Δημοτικές Ενότητες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το αρδευτικό, αλλά και για το υψηλό κόστος θέρμανσης το χειμώνα.

«Οφείλουμε πάρα πολλά σε αυτές τις δύο περιοχές οι οποίες αποτελούν την ενεργειακή καρδιά της χώρας και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία. Μέσα από τον Τοπικό Πόρο πρέπει να βρούμε κοινές δράσεις για την αξιοποίησή τους, με πρώτιστο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων» υπογράμμισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.