3 συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια στην Καστοριά – Δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της Αστυνομίας και συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση



xeiropedes

Συνελήφθησαν χθες (14-03-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, 3 ημεδαποί, 19, 30 και 38 χρονών, για δύο (2) κλοπές (η μια τετελεσμένη και η άλλη σε απόπειρα) σε οικίες περιοχής Καστοριάς και για το αδίκημα της απείθειας, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες πρωινές ώρες οι προαναφερόμενοι από κοινού αφαίρεσαν από οικία 74χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, ένα ρολόι. Στη συνέχεια επιχείρησαν να εισέλθουν και σε οικία 69χρονου ημεδαπού, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι και ακολούθως διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και συνεπιβάτες τον 19χρονο και τον 38χρονο.

Από αναζητήσεις των αστυνομικών το όχημα εντοπίστηκε και σε επικείμενο έλεγχο ο οδηγός του, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Εορδαίας, όπου και συνελήφθησαν ο οδηγός και οι συνεπιβάτες.

Εντός του οχήματος βρέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτή του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.