Η νέα συλλογή οπτικών στο κατάστημα Optician Co στην Κοζάνη



DSC_8046-Edit

– Νέα collection οπτικών στο κατάστημα Optician Co στην Κοζάνη
– Οπτομέτρηση – Εφαρμογή Φακών Επαφής-Γυαλιά οράσεως και ηλίου, στο κέντρο της πόλης

Ένας εκλεπτυσμένος χώρος στην καρδιά του κέντρου της πόλης, που φυσικά θα βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως για τα πιο «απαιτητικά» μάτια.

Η νέα collection οπτικών του καταστήματος, θα δώσει ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνισή σας, ενώ τα ιδιαίτερα σχέδια οπτικών θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”636″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Στο κατάστημα Optician Co θα βρείτε, γυαλιά ηλίου, οράσεως σε ιδιαίτερα σχέδια και επιλεγμένα brands name ακόμα και χειροποίητα γυαλιά σε εξαιρετική ποιότητα. Οι φακοί επαφής καθώς και η φροντίδα των οπτικών σας, είναι υπόθεση του καταστήματος Optician Co.

Επισκεφτείτε από κοντά το κατάστημα Optician Co για να δείτε τις νέες συλλογές οπτικών.

optician345336464

Optician Co.
Ελευθερία Παπαδοπούλου
Οπτικός – Οπτομέτρης
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 7
Τηλ.: 2461022525
info@optician-co.gr
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.