Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η ΠΕΔ καλούν τις επιχειρήσεις τροφίμων – ποτών για συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση»



eve_kozanisΤο Επιμελητήριο Κοζάνης στηρίζοντας την εκθεσιακή πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔ) για συμμετοχή επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων & ποτών της Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από 10 ως 13 Μάϊου 2018, απευθύνει για άλλη μια φορά ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις μικρομεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις-μέλη για να εκδηλώσουν, έως την Παρασκευή 23/3/2018, το ενδιαφέρον συμμετοχής τους. Στόχος της έγκαιρης εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμέτοχης είναι η καλύτερη δυνατή διοργάνωση της συμμετοχής των τοπικών μας επιχειρήσεων, με προώθηση του επιχειρηματικού τους προφίλ στους διοργανωτές της έκθεσης για προγραμματισμό συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις από όλη τη χώρα, που θα ενδιαφερθούν για τα τοπικά μας προϊόντα.

Παράλληλα από πλευρά του Επιμελητηρίου Κοζάνης σχεδιάζεται η πραγματοποίηση στα πλαίσια της έκθεσης «ζωντανής» εκδήλωσης γευσιγνωσίας και την παρουσία των σχετικών με τη γαστρονομία ΜΜΕ της πρωτεύουσας, που θα προβάλλουν τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα και τις γεύσεις της περιοχής μας.

Για δηλώσεις συμμετοχών και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο τηλ. 24610 41693 (κα Καρακουλάκη ή κα Δούσιου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Chambers@otenet.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.