ΕΒΕ Κοζάνης: Επιχειρηματική αποστολή στο Επιμελητήριο Πάφουeve_kozanisΤο Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Επιμελητήριο Πάφου. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 20-23/4/2018 (και όχι τέλος Μαρτίου όπως ήδη ανακοινώθηκε).

Σκοπός της είναι να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ των επιχειρήσεων των δυο πλευρών και εκδήλωση γευσιγνωσίας με τοπικά προϊόντα του κλάδου τροφίμων και ποτών της Φλώρινας και Κοζάνης. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όλων των κλάδων παραγωγής μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνικά στο τηλ. 24610 41693, καθώς και να αποστείλουν το επιχειρηματικό τους προφίλ (ή τυχόν διαφημιστικά φυλλάδια, κ.α.) ηλεκτρονικά στο e-mail chamber@otenet.gr, το αργότερο ως 20/3/2018 , προκειμένου να αποσταλεί στην Πάφο και να διερευνηθούν οι πιθανές δυνατότητες προγραμματισμού των συναντήσεων Β2Β.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.