Μια ακόμη αγκαλιά άνοιξε για τον μικρό Παναγιώτη στην Κοζάνη



bazzar-135673568585

Για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε ο κόσμος στο κάλεσμα του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» και στο « bazaar» που διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής μαζί με την «Κιβωτό» το «Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ» αλλά και πλήθος εθελοντών, με στόχο να βοηθήσουν την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Αναστασιάδη που βρίσκεται στο νοσοκομείο απο την ημέρα που γεννήθηκε.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι που βρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση χάρηκαν τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν, αλλά παράλληλα προμηθεύτηκαν από το «bazaar» τα είδη που βρισκόταν στους πάγκους, κορνίζες, στεφάνια, κασπό, βάζα, λικέρ και πολλά ακόμα που με αγάπη έφτιαξαν τα παιδιά αλλά και τα μέλη των συνδιοργανωτών συλλόγων, που κατάφεραν να «ξεπουλήσουν».

Τα παιδιά διασκέδασαν με μπαλονοκατασκευές, face painting, παιχνίδια από τις «Κόκκινες Κάλτσες» και την «Κιβωτό», όπως και bazaar τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν όλα στον μικρό Παναγιώτη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», Σάκης Λότσιος, ευχαρίστησε τον κόσμο της Κοζάνης για τη συμπαράστασή του για μια ακόμη φορά, όπου υπάρχει ανάγκη για βοήθεια και έκανε αναφορά στην ανάγκη λειτουργία συντονιστικού οργάνου που θα μπορεί να βοηθά όποτε προκύπτει ανάγκη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.