Τι δηλώνει ο Λ. Μαλούτας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Κοζάνη – Η απάντηση του Δημάρχου Κοζάνηςsrtjyartjarstjrjtryjyt

Δηλώσεις για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Κοζάνη έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα» κ. Λ. Μαλούτας.

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε πως δεν μπαίνει ζήτημα στο αν ένας νόμος του κράτους πρέπει να εφαρμόζεται ή όχι.

«Οι επαγγελματίες της Κοζάνης υφίστανται δυσμενή μεταχείριση σε σχέση με επαγγελματίες όμορων δήμων», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλούτας.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Ιωαννίδης δήλωσε πως «Ή είμαστε με την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ή για λόγους λαϊκισμού δεν είμαστε».

Δείτε το παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις σχετικές δηλώσεις:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Τι δηλώνει ο Λ. Μαλούτας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Κοζάνη – Η απάντηση του Δημάρχου Κοζάνης

  1. Ο νομοθέτης δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την υγεία του αναλώσιμου Έλληνα. Τέτοιου είδους μέτρα έχουν πάντα εισπρακτικό χαρακτήρα. Διαβάζετε ποτέ τι λένε οι ετικέτες των προϊόντων που αγοράζετε ως προς τα περιεχόμενα συστατικά ? Επιτέλους ξυπνήστε !!!!!

  2. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
    Πως παν τα 30 ακίνητα πληρώνει ο κόσμος τα παίρνεις τα ενοίκια ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.