Ο Κ. Κύργιας για το 80% στους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΚ: «Άμεση κατάργηση του επαίσχυντου αυτού φόρου – Διαχρονική ανικανότητα στις Διοικήσεις της ΔΕΥΑΚ»



kirgias_kostas2332

Κύριε πρόεδρε Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να βρίσκομαι εκτός Κοζάνης την Δευτέρα 12/03 2018 και έτσι να απουσιάζω από την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 12/03/2018, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ΚΟΒΕΝΤΑΡΙΟ κτήριο του Δήμου Κοζάνης.

Στα θέματα συζήτησης συμπεριλαμβάνεται και μάλιστα ως πρώτο θέμα, η έγκριση τιμολογιακής πολιτικής της ύδρευσης/ αποχέτευσης του έτους 2018. Υπενθυμίζω πως Προγραμματική Θέση του συνδυασμού των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και προσωπική μου δέσμευση, ήτανε εφόσον εκλεγόμασταν ως Δημοτική αρχή, η άμεση κατάργηση του επαίσχυντου αυτού φόρου του 80% για όλες τις κοινωνικές τάξεις, και είμαστε μάλιστα και ο μόνος συνδυασμός που το πρότεινε.

Καταλογίζω διαχρονική ανικανότητα στις Διοικήσεις της Δ,Ε,Υ,Α,Κ και φυσικά και στην εποπτεύουσα αρχή, αφού έχουν καταφέρει, παρά τον διπλασιασμό του κόστους ύδρευσης για τον καταναλωτή, να δημιουργήσουν μια προβληματική επιχείρηση με παθητικό 22,000,000 ανείσπρακτες οφειλές, που πολλές από αυτές είναι στο όριο της παραγραφής. Δεν αναφέρομαι στο ότι η μη είσπραξη οφειλών αποτελεί ποινικό αδίκημα, αυτό είναι άλλο θέμα που θα ελεγχθεί πιστεύω σύντομα και πάντως από οτι έχει αποδειχθεί όχι από αυτή την Δημοτική Αρχή.

Συνεπείς λοιπόν στις προγραμματικές μας θέσεις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την σημερινή Δημοτική αρχή να συνεκτιμήσει την οικονομική κατάσταση των λαϊκών νοικοκυριών λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα, /να αντιληφθεί τον ρόλο της κοινωνικής προστασίας των συνδημοτών μας και να προχωρήσει άμεσα στην κατάργησή του.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ελλείψει της φυσικής μου παρουσίας να αναγνωσθεί από τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Κύργιας Κωνσταντίνος

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Κ. Κύργιας για το 80% στους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΚ: «Άμεση κατάργηση του επαίσχυντου αυτού φόρου – Διαχρονική ανικανότητα στις Διοικήσεις της ΔΕΥΑΚ»

  1. Θέλετε να βγείτε Και δήμαρχοι όταν δεν γνωρίζετε ότι τα χρέη της ΔΕΥΑΚ πάρα πολλά προέρχονται από τους δήμους που έχουν συνενωθεί ξεχνάτε οτι πριν λίγα χρόνια πίνατε νερό από τα ντεπόζιτα ο δήμος Ελλησπόντου έπινε νερό με εξασθενές χρώμιο μπαίνοντας στο δήμο η ΔΕΥΑΚ με τους ελέγχους που έχει κάνει έδωσε σε χρόνο-ρεκόρ κατάλληλο νερό στους κατοίκους.

    1. Δηλαδή πρέπει να πούμε και ευχαριστώ που κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή μήπως πρέπει να το κάνουμε 120% το “τέλος”……….. Μη μιλάτε άεργοι και απαίδευτοι………………………. Κάκιστα πληρώνουμε αυτό το τέλος………………… Ανίκανοι…………………

  2. Εντελώς άσχετος.
    Αν είναι μάγκας τρανός ας βγει στο επόμενο ΔΣ να ζητήσει μείωση μισθών στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΚ να δούμε την μαγκιά του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.