Συνεχίζεται στη Φλώρινα η δίκη για τον εμπρησμό των Δικαστηρίων της Κοζάνης



dikastirio-kozanis

Συνεχίζεται την Παρασκευή 2 Μαρτίου, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού των δικαστηρίων Κοζάνης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι 58χρονη δικαστική υπάλληλος και ο 55χρονος αδερφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, την Πέμπτη 1 Μαρτίου, η δίκη ξεκίνησε στις 13:00 και συνεχίστηκε έως και αργά το βράδυ. Εξετάστηκαν 3 μάρτυρες κατηγορίας και 3 μάρτυρες υπεράσπισης, εκ των οποίων 2 τεχνικοί σύμβουλοι.

Κατά την ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο διέταξε για την Παρασκευή 2 Μαρτίου, την επανεξέταση του Αστυνομικού που διενήργησε την έρευνα για την υπόθεση ενώ στο δικαστήριο θα καταθέσει και ένας ακόμη μάρτυρας υπεράσπισης.

Σε κάθε περίπτωση, η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού των δικαστηρίων Κοζάνης, θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες της Φλώρινας, η οποία φαίνεται να έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεχίζεται στη Φλώρινα η δίκη για τον εμπρησμό των Δικαστηρίων της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.