Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω πάγου στα Ηπειρώτικα – Ταλαιπωρία και παράπονα των οδηγών – Δείτε το βίντεο



536835678376987696764ei9

Ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα παρατηρήθηκε κατά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου επί της οδού Βορείου Ηπείρου αλλά και των γύρω δρόμων στα Ηπειρώτικα στην Κοζάνη. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες είχε σαν αποτέλεσμα να παγώσει το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία.

Μεγάλη επικινδυνότητα για τους οδηγούς έχουν “κρυφά” σημεία με πάγο τα οποία αποτελούν παγίδα, με αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση να κολλήσουν στο σημείο για πολύ ώρα όσοι κινούνταν στον συγκεκριμένο δρόμο.

Όπως ανέφεραν οι οδηγοί στο KOZANILIFE.GR, «το σημερινό θύμιζε εφιάλτη», αφού η μετακίνηση ήταν δύσκολη με έντονη ολισθηρότητα η οποία δεν αποτελούσε κίνδυνο μόνο για τους οδηγούς, αλλά για τα ίδια τα παιδιά.

Αγανακτισμένοι οδηγοί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεμπλοκάρουν από το σημείο, ο ένας βοηθούσε τον άλλο, ενώ για καλή τύχη μίας οδηγού, δεν προσέκρουσε σε τοίχο.

Εκπαιδευτικός του σχολείου έριχνε αλάτι στο δρόμο, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ προηγουμένως ο Δήμος είχε απαντήσει στην κλήση για ρίψη αλατιού, ότι έχουν φροντίσει το σημείο από το προηγούμενο βράδυ.

Η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, κυρίως τις πρωινές ώρες αφού στην περιοχή υπάρχει το 7ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης, ενώ πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο σαν περιφερειακό πέρασμα για τη διευκόλυνσή τους.

Μετά την αποσυμφόρηση του δρόμου, υπάλληλοι του δήμου έριξαν εκ νέου αλάτι στο σημείο.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR το πρωί της Τετάρτης από τα Ηπειρώτικα:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω πάγου στα Ηπειρώτικα – Ταλαιπωρία και παράπονα των οδηγών – Δείτε το βίντεο

  1. Απαράδεκτοι καθηγητές του 1ου γενικού λυκείου που έβαλαν απουσίες στους μαθητές που έμεναν στην περιοχή, λόγω καθυστέρησης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.