Απαίτηση των Συνταξιούχων του ΙΚΑ Κοζάνης να ανακληθεί άμεσα η άδικη και εκδικητική τιμωρία εργαζομένου της ΔΕΗ



dei_monada_2017

Απαιτούμε από τη ΔΕΗ ΑΕ να πάρει πίσω τις τιμωρίες που επέβαλε σε εργαζόμενους, τον συνάδελφο, Τεντσογλίδη Ηλία, με 4 μήνες αργία και άλλων 3 συναδέλφων με μικρότερες ποινές.

Καταδικάζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απαράδεκτη απόφαση της ΔΕΗ ΑΕ να επιβάλει αυτή την ποινή .

Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται, ενωμένοι στα ταξικά τους σωματεία αντιμετωπίζουν την ασυδοσία και τις επιθέσεις της εργοδοσίας που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να επιβάλει τον νόμο της σιωπής.

Καλούμε τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους εργάτες, τους άνεργους και τις λαϊκές οικογένειες στην πόλη και την επαρχία, να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, να δυναμώσουμε τη δική μας συμμαχία και πάλη απαιτώντας να σταματήσουν οι διώξεις και οι απειλές των συναδέλφων μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια στο άρθρο “Απαίτηση των Συνταξιούχων του ΙΚΑ Κοζάνης να ανακληθεί άμεσα η άδικη και εκδικητική τιμωρία εργαζομένου της ΔΕΗ

  1. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μας ενημερώσει για ποιο λόγο τιμωρήθηκαν αυτοί οι εργαζόμενοι; Να μπορούμε τέλος πάντων να έχουμε και άποψη για το αν αξίζει να τους συμπαρασταθούμε ή όχι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.