Θετικά τα μηνύματα από την Αμερική για την πορεία της υγείας του 12χρονου Αλέξανδρου από την Κοζάνη

melissinos2

Θετικά φαίνεται να είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του 12χρονου Αλέξανδρου από την Κοζάνη, που έχει μεταβεί στο Χιούστον της Αμερικής, προκείμενου να υποβληθεί σε μία σειρά θεραπειών που θα χρειαστούν για το οστεοσάρκωμα που έχει στο μηρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο οργανισμός του μικρού Αλέξανδρου μέχρι στιγμής έδειξε να ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί και όλα δείχνουν πώς πηγαίνουν βάσει του σχεδίου των γιατρών.

Το KOZANILFE.GR, επικοινώνησε με τον πατέρα του μικρού Αλέξανδρου ο οποίος δήλωσε: «Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξη και το ενδιαφέρον τους». Το πιο ενθαρρυντικό είναι, όπως συμπλήρωσε ο πατέρας του μικρού Αλέξανδρου, ότι υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και αυτό βοηθάει πολύ περισσότερο.

Στις 22 Μαρτίου ο Αλέξανδρος θα υποβληθεί σε χειρουργείο, αφού ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες του.

Το σίγουρο είναι ότι ο μικρός Αλέξανδρος, που έγινε το παιδί όλων μας, έχει τη θετική σκέψη και την προσευχή όλων, για να γυρίσει νικητής.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Θετικά τα μηνύματα από την Αμερική για την πορεία της υγείας του 12χρονου Αλέξανδρου από την Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.