Σωματείο Σπάρτακος: Το μοναδικό ογκολογικό τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκπέμπει SOS – Ακούει κανείς;

spartakos_agonistiki_sinergasiaΕπιτακτική ανάγκη η άμεση στελέχωση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Ογκολογικού Τμήματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Με αφορμή τα όσα τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην υπολειτουργία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Ογκολογικού τμήματος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δηλώνει πως θα σταθεί στο πλευρό κάθε κίνησης και κάθε προσπάθειας που αποσκοπεί στην ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης και στην εφαρμογή των αυτονόητων.

Είναι αδιανόητο το ενδεχόμενο οι πολίτες να είναι αναγκασμένοι –τόσο για την διάγνωση όσο και για τη θεραπεία- να επισκέπτονται δομές που βρίσκονται εκτός της Περιφέρειας.

Η στελέχωση του υπάρχοντος Ογκολογικού Τμήματος της Παθολογικής κλινικής του «Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου και η ολοκληρωμένη λειτουργία του αποτελούν επιτακτική ανάγκη.

Οι ιθύνοντες έχουν ηθική υποχρέωση να επιδείξουν σεβασμό στον Γολγοθά των πολιτών που χρήζουν των υπηρεσιών της ογκολογικής και αναγκάζονται σε σωματική, ψυχολογική και οικονομική ταλαιπωρία εξαιτίας της αδυναμίας (εδώ και 6 μήνες) να βρεθεί λύση.

Ειδικά για μία περιοχή με αυξημένες ανάγκες, η κατάσταση που επικρατεί είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στήριξε κάθε προσπάθεια που είχε να κάνει με τη σωστή λειτουργία των Νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας και αυτό θα κάνει και στο μέλλον γιατί: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.