Παρουσίαση του βιβλίου της Αρσινόης Δεληγιάννη «Ταξίδι και Μύηση στην Μυστική Ελλάδα» στην Κοζάνη

33328276938_1726161050773810_780023424288576310_nΔευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

Οι Εκδόσεις Αρχύτας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αρσινόης Δεληγιάννη,Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Δημοσιογράφου, “Ταξίδι και Μύηση στην Μυστική Ελλάδα” ,είναι μία εξιστόρηση πραγματικών γεγονότων σε συνδυασμό με μυθικά στοιχεία, αινίγματα και γρίφους, όπου ο αναγνώστης καλείται να λύσει ως συνοδοιπόρος, συνταξιδιώτης, στο μαγευτικό ταξίδι στην Ελλάδα του τότε και του σήμερα, να λύσει το μυστήριο της ύπαρξης του, να αναζητήσει τους δρόμους προς την γνώση. Τα μυστήρια στην Ελλάδα δεν σταμάτησαν, διότι τα μεγάλα Μυστήρια αποκαλύπτονται μόνο στα Μάτια που “Βλέπουν” στα αυτιά που “Ακούν” στις ψυχές που “Αισθάνονται”.

Αποκαλύπτονται με διαφορετικό τρόπο κάτω από διαφορετικές συνθήκες, ανάλογα με το βαθμό, το μέτρο, το “Όργανον” που συλλαμβάνει το άτομο την Αλήθεια. Μπορούμε να φτιάξουμε έναν νέο πολιτισμό τιμώντας τη γνώση που αφήσαν οι προγονοί μας, έτσι όπως τιμάμε την μητέρα και τον πατέρα μας, τα παραδείγματα ανδρείας, σοφίας, που είναι τιμή μας να ακολουθούμε.

“Στέκονται οι άνθρωποι πάντα στου λόγου μου αδιάφοροι το άνθος, γιατί δεν το ‘χουν οι κήποι τους κι έτσι σαν τέρας το βλέπουν.
Μα εγώ δε θέλω την έγνοια, το κοίταμα
εγώ των ανθρώπων, τούτου και κείνου.
Τον Άνθρωπο θέλω, τους ανθρώπους όχι!

Δάσκαλος γίνε, αλήθεια αν ήρωας είσαι. Σε μια Βαβέλ δεμένους μας κρατάνε κακά στοιχειά· το μάγεμα τους λύσε!!” Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ

Η Ελλάδα δεν σταμάτησε πότε να παράγει πολιτισμό.

Για το βιβλίο θα μιλήσει Ραφαέλα Τσούτσου Καθηγήτρια Οικονομικών δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης και λογίστρια-φοροτεχνικός β’ τάξεως,συντονιστής παρουσίασης Ανδρέας Σταματόπουλος εκδόσεις Αρχύτας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.