Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η ΠΕΔ καλούν τις επιχειρήσεις τροφίμων – ποτών για συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση»



1lluytdlukkydtkytsymjtsymsyhΤο Επιμελητήριο Κοζάνης στηρίζει την εκθεσιακή πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔ) για συμμετοχή επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων & ποτών της Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από 10 ως 13 Μαΐου 2018 και απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις – μέλη, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες, να εκδηλώσουν το συντομότερο το ενδιαφέρον τους.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η εφετινή έκθεση που κύριο στόχο έχει την απόλυτη και ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση)

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κοζάνης chambers@otenet.gr ή να επικοινωνήσουν με την Προϊσταμένη Δ/νσης κα Κατερίνα Καρακουλάκη στο τηλ. 24610 41693

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.