Το υπερσύγχρονο πρατήριο κρέατος «Χοιρινά Ηπείρου Βέργος» στην Κοζάνη

vergos_ekso245642

Ένα νέο πρατήριο κρέατος άνοιξε τις πύλες του στην πόλη της Κοζάνης. Ο λόγος για το πρατήριο κρέατος «ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΒΕΡΓΟΣ -Εκλεκτά Τρόφιμα και Τοπικά Προϊόντα» στην οδό 11ης Οκτωβρίου 37.

Στο υπερσύγχρονο κατάστημα θα βρείτε όλα τα είδη κρεάτων, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, πρόβειο, αμνοερίφια, ελληνικής προέλευσης, καθώς και όλα τα παρασκευάσματα κρέατος, με μοναδική γεύση, άριστη ποιότητα για υγιεινή διατροφή.

Επιπλέον θα βρείτε προϊόντα ζύμης κατεψυγμένα (πίτες, σφολιάτες, πιτάκια), παραδοσιακά Ηπειρώτικα ζυμαρικά, μανιταροπροϊόντα Γρεβενών, μπαχαρικά κ.α.

 

Η οικογένεια Βέργου δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή και εμπορία χοιρινού κρέατος. Διαθέτει ιδιόκτητες φάρμες εκτροφής χοιρινών σε περιοχή της Ηπείρου.

Για την κάλυψη των αναγκών σε ζωοτροφές αλλά και για εμπορικούς σκοπούς, λειτουργεί εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών, με ποικιλία παραγωγής και με ανώτερη ποιότητα.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν εργοστάσιο ζωοτροφών, φάρμες εκτροφής χοίρων, σφαγείο και μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, καθώς επίσης και κέντρο διανομής.

Οι επιχειρήσεις ΒΕΡΓΟΥ απαρτίζουν μια καθετοποιημένη αλυσίδα παραγωγής χοιρινού κρέατος με σκοπό την προώθηση της παραγωγής σε χονδρική ή/και λιανική κατανάλωση.

ΧΟΙΡΙΝΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΒΕΡΓΟΣ
11ης Οκτωβρίου 37 – Κοζάνη
Τηλ.: 2461039610
www.vezzo.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το υπερσύγχρονο πρατήριο κρέατος «Χοιρινά Ηπείρου Βέργος» στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.