Ανακοίνωση για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και έκθεση εμπορευμάτων σε κοινόχρηστους χώρους στον Δήμο Εορδαίας

ptolemaida8752

Ενημερώνουμε ότι όσοι καταστηματάρχες δικαιούνται και θέλουν να κάνουν χρήση δημοτικού κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2018 (για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, έκθεση εμπορευμάτων), πρέπει πρώτα να εφοδιαστούν με την ανάλογη άδεια από το Δήμο έως τις 30 Μαρτίου 2018 και σύμφωνα με το Κανονισμό του Δήμου.

Χωρίς την απαιτούμενη άδεια του Δήμου Εορδαίας, απαγορεύεται η κατάληψη δημοτικό κοινόχρηστο χώρο.

Τονίζουμε ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση του δημοτικού κοινόχρηστου χώρου ως χώρος αποθήκευσης. Η παράβαση αυτού του όρου έχει ως αποτέλεσμα, πέρα του αρχικού προστίμου, την απομάκρυνση των αποθηκευμένων αντικειμένων από συνεργεία του Δήμου, για την επιστροφή των οποίων ο κάτοχό τους θα πρέπει να καταβάλει επιπρόσθετο πρόστιμο.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Κοινόχρηστων Χώρων του Δ. Εορδαίας, οι αιτήσεις για την έκδοση των αδειών παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου γίνονται από 1 Ιανουαρίου έως 30 Μαρτίου εκάστου έτους και ισχύουν για ένα ημερολογιακό έτος.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Χαϊτίδης Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.