Κ. Πουτακίδης για τον δρόμο της Ακρινής: «Πρώτα εγκαινιάζουν, μετά τον δίνουν σε κυκλοφορία, μετά εξασφαλίζουν χρηματοδότηση και τέλος αρχίζουν την κατασκευή του»



akrini_pinakida

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ε35 ΑΚΡΙΝΗ ΚΟΖΑΝΗ

Στις 9-1-2018 σε ρεπορτάζ του ΚΟΖΑΝΗ ΤV <<Εγκλωβισμένοι στη μετεγκατάσταση η ΑΚΡΙΝΗ>> έγινε αναφορά από τον συνεντευξιαζόμενο κάτοικο ΑΚΡΙΝΗΣ αλλά και από τον παρουσιαστή μεταξύ των άλλων και για τον επαρχιακό δρόμο που ενώνει την ΑΚΡΙΝΗ με την ΚΟΖΑΝΗ και μάλιστα πολύ ορθά ανέδειξαν την επικινδυνότητα του δρόμου δίπλα από το κανάλι ΣΟΥΛΟΥ για την απουσία προστατευτικών (ΜΠΑΡΕΣ) με κίνδυνο να πέσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα στο κανάλι.

ΣΗΜ. Στο παρελθόν έγιναν πολλά τροχαία ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα.

Στις 12-9-2016 το ίδιο μέσο ενημέρωσης ΚΟΖΑΝΗ ΤV σε εκτενές ρεπορτάζ για τα τον ιδίο δρόμο παρουσία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΔΕΗ και την παρουσία ελαχίστων κάτοικων ΑΚΡΙΝΗΣ έγιναν τα εγκαίνια του επαρχιακού δρόμου ΑΚΡΙΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (για το καλορίζικο του δρόμου σπάσανε και τρία ΡΟΔΑ).

ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?

Είναι γεγονός ότι στα δυο αυτά ρεπορτάζ μπορεί κανείς καλοπροαίρετα να καταλάβει ότι η Περιφέρεια – Δήμος – ΔΕΗ έχουν πρωτοτυπήσει στην κατασκευή των έργων υποδομής.

Πρώτα εγκαινιάζουν μετά δίνουν τον δρόμο σε κυκλοφορία μετά εξασφαλίζουν χρηματοδότηση για το έργο και τέλος αρχίζουν την κατασκευή του δρόμου (δεν γνωρίζουμε αν θα ολοκληρωθεί το έργο).

Αυτή η πρωτοτυπία δεν πρέπει να διαφύγει κανενός την προσοχή ούτε βέβαια των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Με τιμή
ΚΩΣΤΑΣ Χ.ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.