Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού βρήκαν στο δρόμο πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου

srftgyjhsrthjarthrtgthr

Δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού (η Ελπίδα Καρδάκου, Ε’ τάξης και ο Γεώργιος Θεοδοσίου, Δ’ τάξης) βρήκαν στο δρόμο, καθώς έπαιζαν, ένα πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα (χάρτινα ευρώ) και ευθύς – κατακόκκινα τα μάγουλά τους από το παιχνίδι – το παρέδωσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Βελβεντού.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού πρωτοπ. Κωνσταντίνος Κώστας παρέλαβε το πορτοφόλι (ο ή η κάτοχός του μπορεί να το παραλάβει από το Ναό), συνεχάρη και ευλόγησε τους δύο μαθητές, έκανε την Κυριακή (21-1-2018) στη Θεία Λειτουργία αναφορά στην ευγενική και επαινετή πράξη των παιδιών και συνεχάρη τις οικογένειές τους και το Σχολείο τους για την αγωγή που παρέχουν στα παιδιά τους – μαθητές τους.

Στην ενημέρωση (γραπτός έπαινος) που απέστειλε στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού, ο Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Βελβεντού καταλήγει με τη φράση: ‘’Από τα παιδιά μας, την αθωότητα και την ευγένειά τους, αναμένουμε την ελπίδα για την αλλαγή και τη μεταμόρφωση του ανθρώπου και του κόσμου. π.Κ.Ι.Κ.’’.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού βρήκαν στο δρόμο πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.