Με ικανοποιητική κίνηση και μεγάλες προσφορές ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στην αγορά της Κοζάνης



kozani_pezodromos17_aeh455t4

Με θετικό πρόσημο φαίνεται να ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας στο KOZANILIFE.GR.

«Οι εκπτώσεις φαίνεται να ξεκίνησαν καλά, οι καταστηματάρχες κάνουν μεγάλες εκπτώσεις και το σημαντικότερο, είναι πραγματικές», ενώ ο κ. Δραγατσίκας κάλεσε τον κόσμο να επωφεληθεί των προσφορών.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ψωνίσει κανείς προϊόντα που σε άλλη περίοδο θα σκεφτόταν, επωφελούμενος των ποσοστών εκπτώσεων.

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η αγορά της Κοζάνης, φαίνεται να κινήθηκε πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες χρονιές, όπως δήλωσαν πολλοί καταστηματάρχες της πόλης, ενώ και σε άλλες πόλεις παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση η οποία αποδίδεται κυρίως στα επιδόματα που έλαβε ο κόσμος πριν από τις γιορτές.

Τα ποσοστά έκπτωσης με μια σύντομη ματιά στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, φαίνονται να είναι ελκυστικά προς τους καταναλωτές, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν οι ματιές των καταναλωτών θα είναι μόνο αναγνωριστικές.

Οι χειμερινές εκπτώσεις, ξεκίνησαν στις 8 Ιανουαρίου2018 και θα ολοκληρωθούν στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.