Τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού στα Γρεβενά επισκέφτηκε η Διευθύντρια και η Υπεύθυνη της ανασκαφής στο Καστρί Γρεβενών



lo7ty6dlk7y5sdk67y5s6srjdyΑποδεχόμενες την πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου, η Διευθύντρια της ανασκαφής στο Καστρί Γρεβενών Ομότιμη Καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δρούγκου Στέλλα και η Υπεύθυνη της ανασκαφής Διδάκτωρ Κλασσικής Αρχαιολογίας – Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό Καλλίνη Χρυσούλα, τον επισκέφτηκαν στα Γρεβενά και τον ενημέρωσαν για την πορεία και τα προβλήματα των ανασκαφών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνάντηση και διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει να είναι αρωγός και χρηματοδότης στην προσπάθεια ανασκαφής της οχυρωμένης ακρόπολης, μιας αρχαίας πόλης της χώρας των Τυμφαίων, τμήματος του βασιλείου της Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.