Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πτολεμαΐδα το Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγερωφ»



zkjydtkytdkytskrstylslufulfiuyi

Με τη συμμετοχή αθλητριών , προπονητών , συνοδών και τα μελών της Ε.Ο.Κ., αλλά και με την παρουσία δεκάδων θεατών ολοκληρώθηκε σήμερα εορτή των Θεοφανείων το Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Χριστουγέννων Κορασίδων «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» , που φιλοξενήθηκε το χρονικό διάστημα 3-6 Ιανουαρίου 2018 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας .

Ήταν ακόμη μία σημαντική αθλητική διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., η οποία διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα κοντά σε άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που είχε τη χαρά να φιλοξενήσει η Πόλη μας κατά καιρούς , αποδεικνύοντας το μέγεθος της δουλειάς που συντελείται στον αθλητικό τομέα.

Νεαρές αθλήτριες από όλη τη χώρα συμμετείχαν στο Τουρνουά , που αποτέλεσε μία «γιορτή» του Μπάσκετ, ενώ οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΚΑΣΔΥΜ ευχαρίστησαν το Δήμο Εορδαίας για τη φιλοξενία και τη ΔΕΗ για τη χορηγία , μιας ακόμα επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.