Βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του 48χρονος στην Κοζάνη – Τον αναζητούσαν 2 μέρες οι οικείοι του



 sillipitirio_banner

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κοζάνη βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας άντρας, ηλικίας 48 ετών, τον οποίο αναζητούσαν εδώ και δυο ημέρες οι οικείοι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia πρόκειται για τον Δημήτρη Ζ, υπάλληλο της ΔΕΗ,ο οποίος διέμενε μόνος σε διαμέρισμα επί της οδού Νάνου Γκοβεδάρου και δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Άντρες της Ασφάλειας και του Α.Τ. Κοζάνης, έχοντας ειδοποιηθεί από την οικογένεια του, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον 48χρονο άντρα χωρίς τις αισθήσεις του, διαπιστώνοντας στη συνέχεια πως είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δε διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία, πιθανότατα, θα διενεργηθεί αύριο, Κυριακή.

Από το kozanimedia.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του 48χρονος στην Κοζάνη – Τον αναζητούσαν 2 μέρες οι οικείοι του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.