Προγνωστικά Στοιχήματος Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου – Με Πούλις για το 1,96



ttsdfjsfjrfjfyghhrth

Μπορεί να μην διεξάγονται πολλά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για να διατηρήσουν ζωντανό το στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα προγνωστικά (https://www.foxbet.gr/prognostika-stoiximatos).

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Σουόνσι βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και η διοίκηση του συλλόγου προσέλαβε τον Πορτογάλο προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ, με στόχο την ανατροπή του σκηνικού. Θα χρειαστούν σίγουρα και κάποιες προσθήκες στο ρόστερ αλλά προς το παρόν οι «κύκνοι» καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γουότφορντ. Η ομάδα του Μάρκο  Σίλβα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 6 αγωνιστικές και τώρα θέλει να χτίσει νέο θετικό σερί. Αναμένεται να επιτεθεί αρκετά σήμερα, να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει αλλά δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι δέχεται γκολ για 7 σερί παιχνίδια. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους αλλά προτιμούμε την απόδοση του Over 2.5, θεωρώντας πολύ πιθανό ένα σκορ 2-1.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Τσάμπιονσιπ. Η διοίκηση της Μίντλεσμπρο διαπίστωσε πως με τον Μονκ στον πάγκο η συμμετοχή στα play offs είναι αμφίβολη και αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον έμπειρο Τόνι Πούλις. Στο πρόσφατο νικηφόρο 2-0 επί της Μπόλτον δεν έκατσε στον πάγκο αλλά σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Άστον Βίλα και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι. Οι «χωριάτες» είναι ντεφορμέ και το επιβεβαίωσαν με την εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ. Συμπλήρωσαν 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη, βρέθηκαν εκτός ζώνης play offs και σήμερα ο Στιβ Μπρους πηγαίνει σε μία έδρα, το Ρίβερσαϊντ, που δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ νίκη! Δεν είναι αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί αλλά θα ποντάρουμε στο μομέντουμ των γηπεδούχων και στην αλλαγή προπονητή που περιμένουμε να τους δώσει έξτρα ώθηση. Ίσως χρειαστεί κάτι ανάλογο και η Άστον Βίλα στο άμεσο μέλλον.

Η τρίτη και τελευταία επιλογή έρχεται από την Serie A. Η Ίντερ διαγράφει κάμψη στην απόδοσή της και ο αποκλεισμός από την συμπολίτισσα Μίλαν την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, προσθέτει απογοήτευση στο ήδη πληγωμένο ηθικό των παικτών. Μάλιστα οι «νερατζούρι» χρειάστηκε να παίξουν παράταση, γεγονός που φέρνει και επιπλέον κόπωση. Την ίδια ώρα η σημερινή αντίπαλός της, Λάτσιο, έπαιξε μία ημέρα νωρίτερα στο Κύπελλο και πήρε την πρόκριση με 1-0 επί της Φιορεντίνα, σημείο που είχε δοθεί στην στήλη. Με ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι που στοχεύει στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και με νίκη σήμερα θα πλησιάσει την Ίντερ στον έναν βαθμό. Δεν είναι εύκολο βέβαια να κάνει διπλό στο Μεάτσα αλλά βγάζει τεράστια ενέργεια στην επίθεση, σκοράρει με άνεση και μπορεί να εκμεταλλευτεί το αρνητικό κλίμα στους γηπεδούχους. Ιδανική επιλογή το Χ2, θα πάρουμε το dnb κυνηγώντας το κάτι παραπάνω ως απόδοση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.