Μικροί και μεγάλοι στην κοινή εκδήλωση των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πτολεμαΐδας99ujtrsdjykrtskjyrstkjy

Στέλνοντας το μήνυμα της «ενότητας» οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας διοργάνωσαν την καθιερωμένη εορταστική τους εκδήλωση την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης , υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας και την χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας .

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης , που ήταν αφιερωμένο στα μικρά παιδιά, άνοιξε με την εντυπωσιακή είσοδο του Αι Βασίλη πάνω στο έλκηθρο , ο οποίος μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά σε όλους τους μικρούς του φίλους .

Ακολούθησε γλέντι και χορός γύρω από τις μεγάλες φωτιές , ενώ οι Σύλλογοι προσέφεραν σε όλους πίτες , γλυκά και άφθονο κρασί.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Πολυχρονίδης συνεχάρη τους συμμετέχοντες Πολιτιστικούς Συλλόγους , για τις δράσεις τους και την προσπάθεια διατήρησης ενός θεσμού που ενώνει τους πολίτες τις Άγιες αυτές ημέρες .

Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Θρακικής Εστίας Εορδαίας, Μικρασιατών ,Ποντίων, Βλατσιωτών, Ηπειρωτών, Κρητών, Κλεισουριέων, Σουρμενιτών, Τροβαδούρων, Ερμακιάς, ο Σωτήρας , Καρδιάς και Κομάνου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.