Κοζάνη: 360 Αθλητές από 45 Συλλόγους στο 6° Διεθνές Snow Camp Taekwondo της Μακεδονικής Δύναμηςkygcdkmyxskymskskyjrsjtyasjt

360 Αθλητές, από 45 Συλλόγους , 6 Χωρών , θα λάβουν μέρος στο 6° Διεθνές Snow Camp taekwondo, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Σκαρκαλάς στην Κοζάνη, δίπλα στο Κολυμβητήριο, στις 4-7 Ιανουαρίου 2018.

Την ευθύνη για την διοργάνωση έχει αναλάβει, ο Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης. Οι προπονητές οι οποίοι θα διδάξουν είναι, οι Εφραιμίδης Παντελής, προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας, Χριστίδης Ανδρέας professor of physical education MSc , προπονητής του Κλιμακίου της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος, Αλμασίδης Χρήστος προπονητής της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος.

Πολλοί διακεκριμένοι αθλητές , έχουν δήλωση συμμετοχή ,όπως,
Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης DEAFLYMPICS Λοτσιος Παύλος.
1) Κουτσού Ιωάννα πρωταθλήτρια Ευρώπης
2) Χριστιδου Γραμματουλα παγκόσμια πρωταθλήτρια
3) Τσιπουνης Σταύρος πρωταθλητής Ευρώπης
4) Τουρουνιδης Ιωάννης πρωταθλητής Ευρώπης
5) Τζέλη Κωνσταντίνα πρωταθλήτρια Ευρώπης
6) Τζελη Φανή, πρωταθλήτρια Ευρώπης
7) Τεληκωστογλου Απόστολος παγκόσμιος πρωταθλητής .
8) Μεχτεριδης Στέλιος Πρωταθλητής Ευρώπης .
9) Διαφας Αργύρης Πρωταθλητής Ευρώπης .
10) Γιαβρης Σωτήρης Πρωταθλητής Ευρώπης
11) Γαβριηλίδου Σταματια πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Και πολλοί άλλοι Πρωταθλητές των χωρών τους καθώς και μέλη των εθνικών τους ομάδων. Όλοι μαζί υποσχόμαστε για μια διοργάνωση ,που σαν σκοπό έχει την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ αθλητών, και προπονητών, και την ανταλλαγή, αγωνιστικών πληροφοριών, και εμπειριών , για το συνολικό όφελος του αγωνίσματος που εκπροσωπούμε.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κοζάνης για την Ευγενική Υποστήριξη ,Τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου, Κύριο Ιωαννίδη Ιωάννη ,τους,Υπεύθυνους του ΔΑΚ, Κυρίους Τοπάλη Χρήστο, και Πελέκα Αλέκο, για την προθυμία τους , να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτού του αθλητικού γεγονότος, τους Προπονητές και Αθλητές που για μια ακόμη χρονιά δίνουν το παρόν και τέλος τον υπεύθυνο του καταστήματος «Σκέψης» κ. Βωβό Λευτέρη για όλο το δημιουργικό που θα παραλάβουν οι αθλητές και προπονητές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.