Χρήστος Ραφαηλίδης και Βασίλης Κουτσονάνος στην πρώτη τους μουσική συνάντηση εντός συνόρων, στην γενέτειρά τους Κοζάνη



26025879_1569743589786482_6299161488062140650_o

Μία εξαιρετική τζαζ μουσική εμπειρία από δεξιοτέχνες του είδους θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη.

Ο δικός μας Χρήστος Ραφηλίδης θα συναντηθεί για πρώτη φορά μουσικά εντός συνόρων, με τον σπουδαίο Κοζανίτη μπασίστα Βασίλη Κουτσονάνο, ενώ guest στα ντραμς θα είναι ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Χρήστου Ραφαηλίδη που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο με τίτλο «Near & Dear», οι δυο μουσικοί θα βρεθούν πιο κοντά και αγαπημένα από ποτέ στη γενέτειρά τους, ενώ όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο διεθνούς φήμης βιμπραφωνίστας και συνθέτης Χρήστος Ραφαηλίδης, υπήρξε άλλη μία μουσική συνάντηση μεταξύ τους στην Αυστρία.

«Νομίζω απόψε θα συμβεί κάτι πολύ όμορφο. Το επίκεντρο της βραδιάς είναι ο Βασίλης. Είναι ένα νέο παιδί που δουλεύει σκληρά, ένας σπουδαίος μουσικός και το μέλλον του ανήκει. Φυσικά θα έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα ντραμς, ο οποίος είναι επίσης ένας εξαιρετικός μουσικός με πολύ δυνατές συνεργασίες, όπως αυτή η τελευταία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη».

Όσοι παραβρεθούν στην όμορφη αυτή μουσική βραδιά, θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, όπου ο καθένας έχει μία σημαντική πορεία στους δρόμους της μουσικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Maiblo στις 21:30.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.