Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη7juhkyrskyrskyrasjrktsy

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας επισκέφτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2017 το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο δύο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιούνται στο σχολείο με θέμα «Εθελοντισμός και Υγεία» και «Διατροφή και Υγεία». Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Αντηρίδα» καλωσόρισε τους μαθητές μιλώντας τους για την αξία του εθελοντισμού και το έργο του συλλόγου. Μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου ενημέρωσαν τα παιδιά για θέματα σχετικά με τα υλοποιούμενα στο σχολείο προγράμματα.

Στη συνέχεια, τα παιδιά οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Σαλόνι, όπου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συγκίνησαν το κοινό με το πάθος και το μεράκι τους.

Συνέχισαν την εορταστική εκδήλωση παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα της μουσικής τους εκπαίδευσης. Το τέμπο, το κέφι, η ψυχή, η επικοινωνία μεταξύ των μελών του συνόλου και  τα σολιστικά μέρη που ερμηνεύτηκαν με ιδιαίτερη εκφραστικότητα σφράγισαν την ξεχωριστή παρουσία τους.

Το ρεπερτόριο εμπλουτίστηκε με παραδοσιακά τραγούδια  παρασύροντας το κοινό σε ρυθμό εορταστικό μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.