Μεγάλη συμμετοχή μαθητών σχολείων της Κοζάνης στον 2ο Δρόμο Αγάπης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



zluyfrluydkyutsdkytdktfdufi

Με την πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητών σχολείων της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε ο φετινός 2ος Δρόμος Αγάπης στην Κοζάνη, το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δρόμος Αγάπης περιελάμβανε τη συμβολική διαδρομή, από την πλατεία της Σκ’ρκας προς την κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Κοζάνης, μαζί με καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων της πόλης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά συγκροτήματα μαθητών της πόλης, ενώ τις δράσεις στην αφετηρία ανέλαβαν οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και η έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξη, με έρανο που διεξήχθη με «Κουμπαρά Αγάπης», για την εκπαιδευτική δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αυτισμό της πόλης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τον επιτυχημένο 2ο Δρόμο Αγάπης στην Κοζάνη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”550″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.