Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνηςsisitio_1

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, τον μήνα Νοέμβριο , την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Το αρτοποιείο του κ. Καραλίγκα Πάσχου για την προσφορά ψωμιού και αρτοπαρασκευασμάτων .
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή αρτοπαρασκευασμάτων.
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση.
Τα οπωροπωλεία Βλιαγκόφτη Ολυμπία και Βλιαγκόφτης Δημήτρης, για τη συνεχή προσφορά μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών και φρούτων
Το Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ που μας προσέφερε φρέσκο γάλα.
Την οικογένεια Πασχάλη Γυφτόπουλου που μας προσέφερε 1 μεγάλο καφάσι με ντομάτες.
Στη μνήμη των Σπύρου Φτάκα και Ευδοκίας Φτάκα- Νικολάου, η κόρη της Φάνη Φτάκα- Τσικριτζή μας προσέφερε 60 μερίδες μαγειρεμένο φαγητό, που η παρασκευή του έγινε στο χώρο του συσσιτίου από την ίδια την κα Φτάκα με 2 εθελόντριες.
Το κρεοπωλείο «Γκάτζιαρης», που μας προσέφερε 25 κιλά κιμά.
Το ιχθυοπωλείο «Δόλωμα», που μας προσέφερε 5 κιλά σαρδέλες.
Τα τμήματα του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης (μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής) που μας προσέφεραν διάφορα γλυκίσματα και τα διαθέσαμε στις μερίδες του συσσιτίου και στους ωφελούμενους (ηλικιωμένους) του ΚΗΦΗ.

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας, είτε υιοθετώντας μια εβδομάδα της λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461042257 (Συσσίτιο), 2461029842 (Κοινωφελής Επιχείρηση).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.