Τρεις έδρες δικαιούται ο «Επιχειρηματικός Δρόμος» στο Επιμελητήριο Κοζάνης, υποστηρίζεται στην ένσταση που κατέθεσεepixeirimatikos-dromos-mosxos4567

Ένσταση κατέθεσε σήμερα ο Συνδυασμός «Επιχειρηματικό Δρόμος» για το αποτέλεσμα των εκλογών του Επιμελητηρίου Κοζάνης, ζητώντας να κατακυρωθεί σε αυτόν Τρίτη Έδρα, καθώς από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εκτιμά ότι το αποτέλεσμα διαφοροποιείται, δίνοντας του συνολικά τρεις έδρες, όπως ήταν και η αρχική κατανομή που εκτιμήθηκε.

Παράλληλα κατέθεσε αίτημα η σύγκλιση της πρώτης συνεδρίασης της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου να μετατεθεί, ώστε να ανταποκρίνεται ο συσχετισμός των εδρών στο αποτέλεσμα που θα προκύψει από την εξέταση της ένστασης, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές στη λειτουργία του θεσμού.

Τέλος, ο Βασίλης Μόσχος, ζήτησε και συμφώνησε με τους επικεφαλής των δύο παρατάξεων να συναντηθούν αύριο Τρίτη για να συζητήσουν το μέλλον του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Για τον Επιχειρηματικό Δρόμο

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.