Χριστουγεννιάτικο κλίμα την Κυριακή στο κέντρο της Κοζάνης – Έναρξη του εορταστικού ωραρίου – Δείτε φωτογραφίες



kozani_kentro245657

Χριστουγεννιάτικο κλίμα επικρατούσε από το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Κοζάνης.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα, αλλά και για τα ψώνια του, μιας και ήταν η πρώτη μέρα του εορταστικού ωραρίου στην αγορά της Κοζάνης.

Στην κεντρική πλατεία υπήρχαν αρκετές εκπλήξεις με μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης αλλά και του Δήμου.

Ικανοποιητική αλλά όχι ιδιαίτερα αυξημένη ήταν και η κίνηση στα καταστήματα της πόλης με τον κόσμο να κάνει τις αναγνωριστικές του ματιές για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές του.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το κέντρο της πόλης το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”547″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.