Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Σούπας στον Αγ. Αθανάσιο Κοζάνης – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες



kydtkystdysyjkrtsjysydu

Άκρως επιτυχημένο ήταν και φέτος το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Σούπας από τον Σύλλογο του Αγίου Αθανασίου Κοζάνης το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, με την υποστήριξη του ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Αθανασίου Κοζάνης, όπου ο κόσμος που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να γευτεί λαχταριστές σούπες σε αρκετές παραλλαγές μαζί με εκλεκτό κρασί.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”546″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.