Ανακοίνωση του Παντελή Καπλάνογλου για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κοζάνης



25348578_10214648542067773_5740314857517881018_n

Καλησπέρα φίλοι μου, το ταξίδι που ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου για την εκλογική διαδικασία του Επιμελητηρίου Κοζάνης ολοκληρώθηκε εχθές.

Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και ιδιαίτερα τους συνοδοιπόρους μου μέσα από τον Επιχειρηματικό Δρόμο του Βασίλη Μόσχου και να πω, πως ήταν τιμή μου να αγωνιστώ δίπλα τους. Αγωνιστήκαμε ένα μήνα με ελάχιστους “πόρους” αλλά καταφέραμε πολλά, καταφέραμε να αποκτήσουμε φίλους και εμπειρίες μοναδικές. Ένας μήνας με καθημερινά μαθήματα ζωής, ένας μήνας γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους από όλους τους συνδυασμούς , ανθρώπους με εμπειρία ή νέους με οράματα, όλοι όμως άνθρωποι του Επιχειρηματικού κόσμου της Κοζάνης, άτομα που δεν θα τους γνώριζα εάν δεν αποφάσιζα να ασχοληθώ με αυτή την διαδικασία των Επιμελητηριακών εκλογών.

Γνώρισα τον θεσμό του Επιμελητηρίου, έχοντας το δικαίωμα να τον οραματιστώ καλύτερο από ότι είναι σήμερα, έναν θεσμό που οι συγκυρίες δεν μας επιτρέψαν όλους εμάς τους Ελεύθερους Επαγγέλματος να τον γνωρίσουμε όλα αυτά τα χρόνια , κυρίως γιατί καθημερινά αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε , καθημερινά προσπαθούμε να ενισχύσουμε τα θεμέλια της επιχείρησης μας για να είναι ικανή να στεγάσει τα όνειρα των παιδιών μας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ρεζουμέ τις εμπειρίας μου, και να πω πως πραγματικά άξιζε, οι εμπειρίες αυτές θα με ακολουθούν για μία ζωή , με πρώτη και καλύτερη την συνειδητοποίηση πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει καλύτερο εάν εμείς οι ίδιοι δεν αγωνιστούμε να το καλυτερέψουμε καθημερινά, λιθαράκι – λιθαράκι και πως η ομαδικότητα μπορεί να κάνει θαύματα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω , ναι μεν δεν εκλέχθηκα στο Δ.Σ του ΕΒΕ , αλλά θεωρώ πλέον τον εαυτό μου ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ του Επιμελητηρίου και θα προσπαθήσω να αγωνίζομαι καθημερινά με τις ιδέες μου , τις κριτικές μου , τα εύσημα μου, στην διοίκηση που θα εκλεγεί τις επόμενες ημέρες με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο που μας αξίζει. Όπως είπα πριν λίγο καιρό , από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να έχει σημασία σε ποιον συνδυασμό άνηκε πριν ο κάθε υποψήφιος, γιατί πλέον όλοι μαζί είναι το Επιμελητήριο Κοζάνης και όλοι μαζί θα πρέπει να αγωνιστούν για τα επόμενα 4 χρόνια να υλοποιήσουν τα οράματα τους και να καταφέρουν να μας προσφέρουν ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δίπλα στον επαγγελματία Επιμελητήριο.

Δηλώνω παρών να προσφέρω την βοήθεια μου σε ότι χρειαστεί και έχει να κάνει με τον επαγγελματικό μου χώρο, την τεχνολογία , την πληροφορική και την δημιουργία προγραμμάτων για Η/Υ.

Εύχομαι πραγματικά καλή δύναμη σε όλους.

Παντελής Καπλάνογλου – Ενεργό Μέλος του Επιμελητηρίου μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.