Τοποθέτηση κάδου συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου στον Ελλήσποντο Κοζάνης25346305_10211145359890937_783289931_o

Έπειτα από πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και την συμβολή του Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, της Διεύθυνσης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 το πρωί τοποθετήθηκε στην είσοδο του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Ειδικός Κάδος Συγκέντρωσης Πλαστικών Καπακιών.

Τον Ειδικό Κάδο τοποθέτησαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης και εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης έπειτα από επικοινωνία με την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Φωτεινή Γιαννακίδου, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βούλα Τσαουσίδου και του προέδρου του Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Μιχάλη Μήγγου.

Ο Ειδικός Κάδος τοποθετήθηκε στα πλαίσια της Δράσης του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία», ευαισθητοποιώντας τους μικρούς μαθητές πέρα από την στήριξη και την προσφορά στα Άτομα Με Αναπηρία και γενικότερα στους συνανθρώπους μας, αλλά και στην γνώση της Ανακύκλωσης για ένα καλύτερο και καθαρότερο Περιβάλλον.

Έτσι μετά την τοποθέτηση Κάδου για Πλαστικά Καπάκια στο Δημοτικό Σχολείο Ακρινής στις 23 Οκτωβρίου 2016, πλέον και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου έχει τον δικό του κάδο για να συγκεντρώνουν καπάκια οι μαθητές.

Μην ξεχνάς το ΚΑΠΑΚΙ να κρατάς !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.