«Γίνε και εσύ Άι Βασίλης»: Μια συγκινητική πρωτοβουλία από τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» του facebook



24852244_10210346536648459_8236050827321449717_n

Μία όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία από τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» του facebook, θα δώσει χαρά σε αρκετά παιδάκια που δεν θα έπαιρναν δώρο φέτος τα Χριστούγεννα, λόγω οικονομικών δυσκολιών των οικογενειών τους.

Οι Κοζανίτισσες Μαμάδες, προσκάλεσαν ανθρώπους μέσω της σελίδας τους στο Facebook, που θα ήθελαν να δηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να αγοράσουν ένα δώρο για κάποιο παιδί.

Όπως δήλωσε μία εκ των δύο διαχειριστριών της σελίδας στο KOZANILIFE.GR, είχε πολύ συγκινητική ανταπόκριση από τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε τα μέλη μας, που όχι μόνο διέθεσαν κάποιο χρηματικό ποσό για να πάρουν ένα δωράκι, αλλά και το χρόνο που διαθέτουν για να μπορούν να οργανώνονται τέτοιου είδους δράσεις».

Μέχρι την Τετάρτη, όποιος επιθυμεί να γίνει Άγιος Βασίλης για ένα παιδάκι, μπορεί να αφήνει ένα σχόλιο στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook (κλικ εδώ), ενώ για τις μαμάδες που ζήτησαν δωράκι για τα παιδάκια τους, θα τηρηθεί αυστηρή εχεμύθεια. Εναλλακτικά, όποιος επιθυμεί να πάρει ένα δωράκι για ένα παιδάκι, μπορεί να το παραδίδει στο Σύλλογο Αγάπη για το παιδί.

Φέτος, χάρη στις Κοζανίτισσες Μαμάδες, περίπου πενήντα παιδάκια, θα παραλάβουν δωράκι.

Μία όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία των κοριτσιών, όπου όπως μας μεταφέρουν οι ίδιες τα μέλη της ομάδας φτάνουν τα 9.500, είναι πολύτιμα, γιατί όχι μόνο δίνουν ιδέες, αλλά τις ενσαρκώνουν κιόλας!

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.