Συμμετοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στην εκδήλωση για τον Εορτασμό των 26 χρόνων Ανεξαρτησίας του Καζακστάν

i7t6dkirski6trsi6ursu6

Στην εκδήλωση για την 26η Επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Καζακστάν παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, με την ιδιότητα του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Καζακστάν.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ο κ. Ντζιμάνης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Πρέσβη του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Volkov, και να τον προσκαλέσει στην Κοζάνη, όπου θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί επιχειρήσεις γουνοποιίας, παραγωγής κρασιών και το Συνεταιρισμό Κρόκου.

Ο κ. Volkov αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση, και η επίσκεψη προγραμματίστηκε για το 1ο Τρίμηνο του νέου έτους. Το Καζακστάν αποτελεί μια παγκόσμια ενεργειακή δύναμη, 18 εκατ. Κατοίκων, με συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομία, όπου το κατά κεφαλήν εισόδημα, φθάνει τα 26.000$

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.